World Wrestling

Det hender seg at bekymrede foreldre og forståsegpåere stiller opp i media og klager over hvordan voldelige spill påvirker de stakkars ungene til å bli voldelige. De viser til massemordere som har spilt Counter-Strike, og voldskriminelle som synes det er veldig gøy å slå ned tilfeldig forbipasserende når de spiller Grand Theft Auto. Vi som vokste opp på åttitallet spilte jo mye Pac Man, så vi burde jo bli påvirket til å springe rundt i mørke rom, knaske piller og høre på psykedelisk, repetitiv musikk.

2702607-tecmoworldwrestling_nespal

Et spill som dessverre påvirket oss gutta i nabolaget litt mer enn det burde, var Tecmo World Wrestling. Ingen av oss hadde tilgang på amerikanske TV-kanaler, så vi visste veldig lite om profesjonell wrestling, men når vi så triksene de pikselerte karakterene på skjermen gjorde, måtte vi jo prøve det samme. Det ble blodig.

Et av triksene som så fantastisk tøffe ut, var piledriverder du låser motstanderens hode mellom bena, løfter ham opp så han henger med hodet ned, og setter deg raskt ned. At dette ble gjort av trente stuntmenn i virkeligheten, hadde vi ingen konsepter om, så da jeg gjorde dette på en av kameratene mine, endte det dessverre med et digert kutt midt på toppen av hodet hans. Han måtte på sykehuset og sy, og jeg fikk ikke spille World Wrestling mer.

World Wrestling

Leave a comment